Mirë se erdhët në
A&Н Mikrogranulat
 
Kompani për prodhimin e fraksioneve të ndryshme të kalcitit dhe mikronizimin e kalcitit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A&N Mikrogranulat është një kompani për prodhimin e fraksioneve të ndryshme të kalcitit dhe kalcifikimit të kalcitit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cilësia, siguria dhe përgjegjësia korporative janë parimet mbi të cilat mbështetemi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A&N Mikrogranulat thekson vlera të tilla si inovacioni, përsosmëria, saktësia dhe përpjekjet e vazhdueshme për të kënaqur klientët e saj.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

Rreth nesh

 
 
 

 
 
 
 

A&N Mikrogranulat

 
 
Që nga fillimi i tij në vitin 1990, A&N Mikrogranulat ka qenë prodhues i mineraleve industriale të bazuara në karbonat kalcium me një shkallë të lartë bardhësie dhe pastërtie.

Merret me bluarjen e mineraleve industriale, që i merr nga gurorja e vet dhe ofron një përzgjedhje të gjerë produktesh:
 • fraksionet e kalcitit nga 0,200 deri në 3 mm dhe me kërkesë të klientit,
 • kalcium i mikronizuar në njësi prej 5 µ, 10 µ, 20 µ, 40 µ, 63 µ, 90 dhe 150 µ,
 • si dhe granula nga 1 mm në 3 mm.

Produktet janë të destinuara për industrinë e ndërtimit, industrinë e letrës, industrinë e plastikës, gomat, bojërat dhe llaqet, industrinë ushqimore, industrinë kozmetike dhe industrinë farmaceutike. Produkteve që përdororen në degë të ndryshme të industrisë, mineralet tona u japin rezistencë, qëndrueshmëri, pigmentim, fortësi, viskozitet e të tjera.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontaktoni me ne

 
 
 
 
 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KRIJOJMË MUNDËSI PËR POTENCIALE MË TË MADH

 
 
Produktet janë të destinuara për industrinë e ndërtimit, industrinë e letrës, industrinë e plastikës, gomat, bojërat dhe llaçet, industrinë ushqimore, industrinë kozmetike dhe industrinë farmaceutike. Produkteve që përdoren në degë të ndryshme të industrisë, mineralet tona u japin rezistencë, qëndrueshmëri, pigmentim, fortësi, viskozitet e të tjera.
 
 
 
 
 
 
 
 

MIKROGRANULAT

 
Paketim:
Cisterna 25 t, Thasë xhambo, thasë (20-30 kg)
 
 
 
 
  Emër D 97 ( µm)
  Mikrogranulat M 5 µ
  Mikrogranulat M 10 µ
  Mikrogranulat M 20 µ
  Mikrogranulat M 40 µ
  Mikrogranulat M 63 µ
  Mikrogranulat M 90 µ
  Mikrogranulat M 150 µ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GRANULA

 
Paketim:
Cisterna 25 t, Thasë xhambo, thasë (25 kg)
 
 
 
 
  Emër
  Granullat
  0 - 200 µ
  Granullat 200 µ - 600 µ
  Granullat
  600 µ - 1 mm
  Granullat 1 mm - 1.5 mm
  Granullat 1.5 mm - 2 mm
  Granullat
  2 mm - 2.5 mm
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerë

 
 
 
 
 
 
 

Na kontaktoni

 
JU LUTEMI NA KONKTATONI DUKE PËRDORUR FORMULARIN MË POSHTË
 
 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
*