Добредојдовте во
A&Н Микрогранулат
 
Претпријатие за производство на различни фракции на калцит и микронизација на калцит.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A&N Mikrogranulat е претпријатие за производство на различни фракции на калцит и калцификација на калцит.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Квалитетот, безбедноста и корпоративната одговорност се принципите на кои се потпираме.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A&N Mikrogranulat ги нагласува вредностите како што се иновацијата, совршенството, точноста и континуираниот напор да ги задоволи своите клиенти.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

За нас

 
 
 

 
 
 
 

A&N Mikrogranulat

 
 
Од своето основање во 1990 година A&N Mikrogranulat е производител на индустриски минерали на база на калциум карбонат со висок степен на белина и чистота.

Се занимава со мелење на индустриски минерал кој го добива од сопствениот каменолом и нуди широк избор на производи:
 • фракции на калцит од 0,200 до 3 mm и според барање на купувачот,
 • микронизиран калциум во единици од 5 µ, 10 µ, 20 µ, 40 µ, 63 µ , 90 и 150 μ, како и
 • гранули од 1mm до 3mm.

Производите се наменети за градежната индустрија, индустријата за хартија, индустријата за пластика, гуми, бои и лакови, прехранбената индустрија, козметичката индустрија и фармацевтската индустрија. На производите кои се користат во различни гранки на индустријата, нашите минерали им даваат отпорност, издржливост, пигментација, цврстина, вискозност и други.
 
 
 
 
 
 
 
 

Стапете во контакт со нас

 
 
 
 
 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Создаваме можности за поголем потенцијал

 
 
Производите се наменети за градежната индустрија, индустријата за хартија, индустријата за пластика, гуми, бои и лакови, прехранбената индустрија, козметичката индустрија и фармацевтската индустрија. На производите кои се користат во различни гранки на индустријата, нашите минерали им даваат отпорност, издржливост, пигментација, цврстина, вискозност и други.
 
 
 
 
 
 
 
 

МИКРОГРАНУЛАТ

 
Пакување:
Цистерни 25 t, Џамбо вреќи, вреќи (20-30 kg)
 
 
 
 
  Име D 97 ( µm)
  Mikrogranulat M 5 µ
  Mikrogranulat M 10 µ
  Mikrogranulat M 20 µ
  Mikrogranulat M 40 µ
  Mikrogranulat M 63 µ
  Mikrogranulat M 90 µ
  Mikrogranulat M 150 µ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Гранули

 
Пакување:
Цистерни 25 t, Џамбо вреќи, вреќи (25 kg)
 
 
 
 
  Име
  Granullat
  0 - 200 µ
  Granullat 200 µ - 600 µ
  Granullat
  600 µ - 1 mm
  Granullat 1 mm - 1.5 mm
  Granullat 1.5 mm - 2 mm
  Granullat
  2 mm - 2.5 mm
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Партнери

 
 
 
 
 
 
 

Контактирајте нè

 
Ве молиме контактирајте не користејќи го формуларот подолу
 
 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
*